RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Як українцям купити квитки на Євро-2020: стартувала офіційна процедура

З середи, 4 грудня, стартував прийом заявок на квитки на матчі фінальної стадії чемпіонату Європи з футболу 2020 року від уболівальників, чиї збірні країн вже пробилися на турнір.

Про це повідомляється на офіційному сайті УЄФА.

Прийом заявок розпочався з 15:00 і триватиме до 15:00 18 грудня. Всього буде реалізовано 1 мільйон квитків. Більше половини з них продається за найнижчою ціновою категорією, яка для матчів у Баку, Бухаресті і Будапешті становить від 30 євро, а для ігор в інших містах - від 50 євро. Залишати заявки вболівальники можуть на офіційному сайті УЄФА.

Вболівальники можуть подати заявки на матчі групового етапу або на пакет Follow my Team ( "Разом з командою"). Даний пакет дає можливість відвідати матчі плей-офф своєї збірної незалежно від того, в якому місті він буде зіграний. У разі не виходу команди до плей-офф, фанатам відшкодують вартість квитка.

Якщо попит на квитки перевищить пропозицію, то володарів квитків виберуть за допомогою лотереї.

Нагадаємо, збірна України потрапила до групи С разом з командами Нідерландів та Австрії. Четвертим суперником українців буде переможець стикових матчів шляху A або D.

Матчі за участю української національної команди пройдуть в Амстердамі і Бухаресті. Для українських фанатів на ці матчі виділено 20 тисяч квитків.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що знаменитий співак присвятив збірній України новий хіт.