RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

"Зоря" обіграла "Динамо" в битві за друге місце: відеоогляд

У матчі 17-го туру чемпіонату України київське "Динамо" на своєму полі програло луганської "Зорі" з рахунком 1:2.

Гості відкрили рахунок на шостій хвилині. Михайличенко увірвався в штрафний і розстріляв Бойко. Незабаром Громов міг збільшити розрив у рахунку, але не реалізував вихід сам на сам з Бойком. Через кілька хвилин Вербич зрівняв рахунок, замкнувши подачу Кендзьори. На 36-й хвилині Бесєдін міг вивести "Динамо" вперед, але головою пробив у поперечину.

На початку другого тайму Кадар отримав другу жовту картку і залишив "Динамо" в меншості. Незабаром після цього Хомченовський вивів "Зорю" вперед. На 73-й хвилині Де Пена міг зрівняти рахунок, але головою пробив у поперечину.

Завдяки перемозі "Зоря" вийшла на друге місце в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги, набравши 34 очка. "Динамо" з 33 очками займає 4-у позицію.

У 18-му турі "Зоря" вдома зіграє з "Шахтарем". Матч відбудеться 14 грудня. "Динамо" на виїзді зустрінеться з "Десною" (15 грудня).

"Динамо" - "Зоря" - 1:2 (1:1)

Голи: Вербич (22) - Михайличенко (6), Хомченовський (56)

"Динамо": Бойко, Попов, Кадар, Кендзьора, Караваєв, Шапаренко (Шабанов, 57), Сидорчук, Циганков, Вербич (Цітаішвілі, 80), Буяльський, Бесєдін (де Пена, 60).

"Зоря": Шевченко, Іванисеня (Луньов, 80), Абу-Ханна (Арвеладзе, 75), Тимчик, Юрченко, Хомченовський, Громов, Кочергін, Кабаєв, Чеберко, Михайличенко (Вернидуб, 58).

Попередження: Кадар (33), Чеберко (66), Вербич (66), Сидорчук (85).

Вилучення: Кадар (52).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ