RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Нещасні міліметри: "Шахтар" драматично вилетів з Ліги чемпіонів

У матчі 6-го туру групового турніру Ліги чемпіонів "Шахтар" з розгромним рахунком програв "Аталанті" і не зумів пробитися в плей-офф.

Гості могли відкрити рахунок на початку зустрічі, але Мюріель чомусь не став бити по порожніх воротах, а потім віддав невдалий пас на Пашаліча, який практично з нульового кута пробив у руки П'ятову. На 15-й хвилині гол забив Коваленко, але арбітр не зарахував взяття воріт, зафіксувавши спірний офсайд. На початку гольовий комбінації Тете на пару міліметрів, можливо, був в офсайді.

В середині другого тайму в схожому епізоді відеоповтор зіграв на користь "Аталанти". Гомес отримав пас в штрафному, будучи в спірній позиції, прострілив уздовж воріт і Кастань з двох спроб переграв П'ятова. Головний арбітр спочатку зафіксував положення "поза грою", але після підказки від VAR-асистента гол зарахував. Через кілька хвилин Додо отримав червону картку за відмашку і залишив "Шахтар" в меншості. У кінцівці матчу "Аталанта" забила ще два голи і довела рахунок до великого.

ШАХТАР - АТАЛАНТА: ВІДЕО ГОЛІВ

Таким чином, "Аталанта" посіла друге місце в групі і вийшла в плей-офф. "Шахтар" фінішував на третьому місці і буде виступати в Лізі Європи.

"Шахтар" Україна - "Аталанта" Італія - 0:3 (0:0)
Голи: Кастань (66), Пашаліч (80), Госенс (90+5)

"Шахтар": П'ятов, Додо, Кривцов, Матвієнко, Ісмаїлі, Тайсон, Алан Патрік, Коваленко (Соломон, 71), Степаненко, Тете (Марлос, 59), Мораес.

"Аталанта": Голліні, Госенс, Паломіно, Масьєлло (Малиновський, 61), Кастань, Пашаліч, де Рон, Гомес, Фройлер, Гімшіті, Мюріель (Рожер, 71).

Попередження: Мюріель (23), Алан Патрік (50), Додо (63), Фройлер (74).

Вилучення: Додо (77).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

1-й тайм

2-й тайм