RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

"Барселона" втратила перемогу в феєричному матчі з "Реалом"

У матчі 17-го туру чемпіонату Іспанії "Реал Сосьєдад" і "Барселона" зіграли внічию з рахунком 2:2. Зустріч відбулася в Сан-Себастьяні на стадіоні "Аноета".

Господарі відкрили рахунок на початку матчу, відзначився Мікель Ойарсабаль, який реалізував 11-метровий. Після цього господарі продовжували атакувати, але не зуміли реалізувати кілька вигідних моментів. На 38-й хвилині гості зрівняли рахунок, Антуан Грізманн вийшов один на один і впевнено переграв голкіпера.

На початку другого тайму Ліонель Мессі і Луїс Суарес вийшли вдвох на воротаря господарів і останній вразив порожні ворота після пасу аргентинця. На 62-й хвилині рахунок зрівняв Олександр Ісак, який добив м'яч після сейва голкіпера гостей.

"Барселона" лідирує в турнірній таблиці Примери, набравши 35 очок. "Реал Сосьєдад" з 28 очками займає четверте місце.

"Реал Сосьєдад" - "Барселона" - 2:2 (1:1)
Голи: Ойарсабаль (12, з пенальті), Ісак (62) - Грізманн (38), Суарес (49)

"Реал Сосьєдад": Реміро, Льоренте, Сальдуа, Монреаль, Гевара, Меріно, Едегор, Ойарсабаль (Барренечеа, 85), Субельдія, Порту (Янузай, 59), Ісак (Вілліан Жозе, 66).

"Барселона": тер Штеген, Лангле, Роберто, Альба (Семеду, 74), Піке, Бускетс (Аленья, 73), де Йонг, Ракітіч (Відаль, 79), Мессі, Суарес, Грізманн.

Попередження: Суарес (74).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ