RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

"Реал" в ураганної кінцівці врятував матч з "кажанами": відеоогляд

У матчі 17-го туру чемпіонату Іспанії "Валенсія" і мадридський "Реал" зіграли внічию з рахунком 1:1.

Початок зустрічі залишився за "Реалом", який не використав кілька хороших моментів для взяття воріт. Надалі гра вирівнялася і в основному проходила в центрі поля.

На початку другого тайму рахунок міг відкрити Торрес, але форвард не зумів реалізувати вихід сам на сам. Основні події розгорнулися в кінцівці. На 78-й хвилині рахунок відкрив півзахисник "кажанів" Карлос Солер, замкнувши простріл у виконанні Даніеля Васса. Королівський клуб уникнув поразки в компенсований час. На 95-й хвилині воротар мадридців Тібо Куртуа прибіг в штрафний на кутовий та виграв верхову дуель, але його удар відбив голкіпер "Валенсії". Втім, м'яч відскочив до Каріма Бензема, який з близької відстані переправив його у ворота.

"Реал" залишився на другому місці в турнірній таблиці Примери, набравши 35 очок. Наступний матч мадридці проведуть 18 грудня на виїзді з "Барселоною".

"Валенсія" - "Реал" - 1:1 (0:0)
Голи: Солер (78) - Бензема (90+5)

"Валенсія": Доменек, Гайя, Коста (Вальєхо, 61), Габріел Пауліста, Васс, Парехо, Коклен (Кондогбіа, 83), Ферран Торрес, Солер, Гарай, Родріго Морено.

"Реал": Куртуа, Рамос, Начо, Карвахаль, Варан, Вальверде, Кроос, Іско (Бейл, 69), Модріч (Йович, 81), Родріго Гоес (Вінісіус Жуніор, 69), Бензема.

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ