RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Футбольний клуб наближеного до Путіна олігарха зганьбився в чемпіонаті Англії: відеоогляд

У матчі 19-го туру чемпіонату Англії лондонський "Челсі" на своєму полі програв "Саутгемптон" з рахунком 0:2. Зустріч відбулася в Лондоні на стадіоні "Стемфорд Брідж".

Гості відкрили рахунок на 31-й хвилині, відзначився Майкл Обафемі. У другій половині зустрічі перевагу "святих" закріпив Натан Редмонд.

Варто відзначити, що "Саутгемптон" в нинішньому сезоні встановив антирекорд англійської Прем'єр-ліги, програвши "Лестеру" з рахунком 0:9.

Нагадаємо, що власником "Челсі" є російський олігарх Роман Абрамович.

Після 19 турів "Челсі" займає четверте місце в турнірній таблиці АПЛ. "Саутгемптон" завдяки перемозі відірвався від зони вильоту, піднявшись на 14-ю позицію.

"Челсі" - "Саутгемптон" - 0:2 (0:1)
Голи: Обафемі (31), Редмонд (73)

"Челсі": Аррісабалага, Аспілікуета, Рюдігер, Томорі, Емерсон, Вілліан (Педро, 84), Жоржиньо, Хадсон-Одої (Пулішіч, 67), Канте, Зума (Маунт, 46), Абрахам.

"Саутгемптон": Маккарті, Беднарек, Стівенс, Соареш, Бертран, Уорд-Проуз, Редмонд, Армстронг (Ромеу, 86), Хейб'єрг, Адамс (Буфаль, 80), Обафемі (Інгз, 69).

Попередження: Бертран (30), Жоржиньо (58), Канте (62), Томорі (62), Буфаль (90).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Челсі" обіграв "Тоттенгем Готспур" в матчі чемпіонату Англії. З подробицями можна ознайомитися тут.