RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

"Атлетіко" у феєричному матчі обіграв "Барселону" у півфіналі Суперкубка Іспанії: відеоогляд

У півфінальному матчі Суперкубка Іспанії "Атлетико" обіграв "Барселону" з рахунком 3:2 і завоював путівку в фінал.

У першому таймі "Барселона" володіла перевагою, створила кілька моментів, але на перерву команди пішли за рахунку 0:0. На перших секундах другого тайму "Атлетіко" відкрив рахунок, відзначився Коке, який вийшов сам на сам і переграв Нето. "Барселона" зуміла швидко відігратися завдяки голу Мессі. Через кілька хвилин Мессі забив другий гол, але він був скасований, так як арбітр угледів гру рукою у аргентинця.

На 62-й хвилині "Барселону" вивів вперед Грізманн, який добив м'яч після сейва Облака, який відбив удар Суареса. Незабаром після цього відзначився Піке після пасу Відаля, але останній виявився в офсайді.

Кінцівка матчу виявилася ураганною. Спочатку Вітоло вийшов сам на сам і був збитий воротарем. Пенальті чітко реалізував Мората. А на 86-й хвилині сам на сам вийшов Корреа і м'яч транзитом через руки Нето влетів у ворота.

У фіналі Суперкубка Іспанії "Атлетико" зустрінеться з "Реалом", який обіграв "Валенсію". Фінальний поєдинок відбудеться 12 січня.

"Барселона" - "Атлетіко" - 2:3 (0:0)
Голи: Мессі (51), Грізманн (62) - Коке (46), Мората (81, з пенальті), Корреа (86)

"Барселона": Нето, Умтіті, Альба, Піке, Роберто, де Йонг (Фаті, 88), Відаль, Бускетс (Ракітіч, 86), Грізманн, Мессі, Суарес.

"Атлетіко": Облак, Лоді (Вітоло, 67), Савич, Тріпп'єр, Феліпе, Сауль, Еррера (Коке, 46; Льоренте, 72), Корреа, Парті, Феліш, Мората.

Попередження: Піке (31), Парті (35), Суарес (45), Савич (45), Феліпе (64), Льоренте (72), Відаль (77), Нето (80).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ