RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Не полетить на збір: в "Динамо" взяли важливе рішення по нападнику-легіонеру

Український журналіст Андрій Шахов повідомив, що люксембурзький нападник "Динамо" Жерсон Родрігес не поїде з київським клубом на зимові збори.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на XSport.

"Уже за чутками з інтернету можна зрозуміти, що в першу чергу "Динамо" зараз шукає форварда. Поведінка Жерсона Родрігеса, поганий рік у Соля і можлива дискваліфікація Бесєдіна не залишають клубу вибору. Жерсон, як я чув, навіть на турецький збір не полетить, тобто на нього взагалі не розраховують, так що, судячи з усього з трьох нападників, з якими "Динамо" догравало 2019 рік, в розпорядженні тренерів залишиться тільки Соль. Так що проблема форвардів знову загострюється", - сказав Шахов.

Раніше повідомлялося, що футболіста переведено до дублюючого складу, а також виставлено на трансфер через недотримання спортивного режиму. Форвард неодноразово приїжджав на тренування з запахом перегару.

Родрігес перейшов в "Динамо" в серпні 2019 року з японського "Джубіло Івати" за два мільйони євро. У складі київського клубу 24-річний нападник провів 12 матчів у всіх турнірах і забив два голи. Контракт футболіста з українським клубом діє до літа 2024 року.

Нагадаємо, що "Динамо" попрощалося з бразильським легіонером. З подробицями можна ознайомитися тут.