RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Чемпіонство все ближче: "Ліверпуль" обіграв команду Моурінью

"Ліверпуль" обіграв "Тоттенгем Готспур" з рахунком 1:0 в матчі 22-го туру чемпіонату Англії.

"Ліверпуль" міг відкривати рахунок в матчі вже на 1-й хвилині, але супермомент не реалізував Роберт Фірміно. Бразилець виправився на 37-й хвилині. Мохамед Салах віддав йому м'яч у штрафній господарів, Фірміно м'яч підробив і потужним ударом відправив його у сітку воріт "Тоттенхема".

Після перерви команди продовжили діяти на зустрічних курсах, але ближче до голу були господарі. Два чудових моменти у господарів не реалізували Сон Хин Мін і Джованні Ло Чельсо. Перший відправив м'яч вище воріт, пробиваючи метрів з 10, а другий не зміг переправити ігрову сферу у ворота Алісона Бекера після чудової передачі Сержа Орьє. У підсумку "Ліверпуль" виграв 21-й матч в чемпіонаті і став на крок ближче до чемпіонства.

ЧЕМПІОНАТ АНГЛІЇ

22-й тур

ТОТТЕНГЕМ ГОТСПУР - ЛІВЕРПУЛЬ - 0:1

Гол: Фірміно, 37.

Тоттенхем Хотспур: Гассаніга, Санчес, Алдервейрельд, Танганга, Орьє (Ламела, 69), Роуз, Уїнкс, Еріксен (Ло Чельсо, 69), Моура, Аллі, Сон.

Ліверпуль: Аліссон, Александер-Арнольд, Гомес, ван Дейк, Робертсон, Вейналдум, Хендерсон, Окслейд-Чемберлен (Лаллана, 61), Салах (Шакірі, 90+1), Фірміно, Мане (Орігі, 81).

Раніше "Апостроф" повідомляв, що найкращий клуб світу здобув яскраву перемогу у ключовому матчі чемпіонату Англії.