RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Футболісти лідера чемпіонату Німеччини влипли в скандал через перукаря

Гравці клубу "РБ Лейпциг", який лідирує в чемпіонаті Німеччини, потрапили в скандальну ситуацію через запрошення перукаря з Англії Шелдона Едвардса на прізвисько HD Cutz.

Едвард прилетів у Франкфурт перед матчем чемпіонату Німеччини з "Айнтрахтом", в якому "РБ Лейпциг" зазнав поразки з рахунком 0:2. Послугами перукаря скористалися шестеро футболістів, які вийшли в основному складі. Про це стало відомо через вчинок стиліста, який виклав фотографії гравців в своєму Instagram.

Після матчу керівництво клубу розкритикувало вчинок гравців.

"Я був готовий посперечатися на 100 тисяч євро, що наші футболісти не викличуть перукаря з Англії, щоб зробити зачіски перед матчем. Виявилося, що я б програв цю ставку. Поразка була прикрою для нас, але історія зі стилістом мене просто вразила", - заявив спортивний директор "РБ Лейпциг" Ральф Рангнік.

"Нам потрібно прийняти рішення, ми боремося за титул або вип'ємо, поїмо і відвалимо від чемпіонської гонки. Ми не перебуваємо на одному рівні з "Баварією" або "Боруссією", тому повинні використовувати кожну хвилину на тренуванні, щоб стати сильніше. Але я не завжди бачу це", - сказав головний тренер команди Юліан Нагельсман.

Раніше повідомлялося, що англійський суддя потрапив в скандал через проблеми з математикою.