RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Скандальний футболіст київського "Динамо" може перейти в російський клуб

Угорський захисник київського "Динамо" Тамаш Кадар, який був переведений до дублюючого складу, може перейти в московське "Динамо". Футболіст був покараний через конфлікт з головним тренером команди Олексієм Михайличенком.

Про це повідомив журналіст Ігор Циганик в ефірі програми "ЦиганикLive" на YouTube-каналі FootballHub.

"Сталося це все в Туреччині. Під час теоретичного заняття Кадару зробили зауваження. Він почав агресивно поводитися, розповідати, що нічого не розуміє, факати. Це було не персонально на адресу Михайличенко, а в порожнечу. Як наслідок, Михайличенко вирішив перевести Кадара в дубль.

Є інформація, що у Кадара є пропозиція від одного з російських клубів. Називають московське "Динамо". Кадар хоче натиснути на київське "Динамо", щоб прискорити процес можливого трансферу. Швидше за все, Кадар сам почав стимулювати ситуацію, демонструючи своє ставлення і невихованість", - сказав Циганик.

Кадар перейшов в "Динамо" влітку 2017 року з польського "Леха" за 2,5 мільйони євро. У нинішньому сезоні 29-річний угорець провів за "Динамо" 20 матчів, в яких віддав одну результативну передачу. Його угода з клубом розрахована до літа 2023 року.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що захисник "Динамо" перейшов в один з найтитулованіших клубів Південної Америки.