RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Слідом за "Реалом": "Барселона" в божевільному матчі вилетіла з Кубка Іспанії, відео

У матчі 1/4 фіналу Кубка Іспанії "Барселона" програла "Атлетіку" і припинила боротьбу за трофей.

На початку зустрічі рахунок міг відкрити Фаті, але його удар з близької відстані влучив у захисника. В середині тайму могли відзначитися господарі, але Дані Гарсія після помилки тер Штегена пробив повз ворота. В кінці тайму обстановка на полі загострилася. Жовту картку за грубий фол отримав Мессі. Також попередження за суперечки з суддею отримали Альба і головний тренер "Барселони" Кіке Сетьєн.

На 70-й хвилині рахунок мав би відкривати Грізманн, але француз з вигідної позиції пробив у воротаря. У кінцівці забивати міг Мессі, але його удар з близької відстані відбив Симон. Розв'язка наступила в компенсований час. Вільямс після подачі з флангу точно пробив головою і вивів свою команду в півфінал, де "Атлетик" зіграє з "Реалом Сосьєдад", який переміг "Реал".

"Атлетік" - "Барселона" - 1:0 (0:0)

Гол: Вільямс, 90+3

"Атлетік": Унаї Симон, Берчіче, Нуньєс, Мартінес, Капа, Рауль Гарсія (Ібаі Гомес, 89), Весга (Сан Хосе, 66), Муніаїн (Адуріс, 77), Дані Гарсія, Єрай Альварес, Вільямс.

"Барселона": тер Штеген, Лангле, Альба, Піке (Умтіті, 80), Роберто, де Йонг, Ракітіч (Артур, 69), Фаті (Грізманн, 57), Бускетс, Семеду, Мессі.

Попередження: Семеду (6), Мессі (39), Альба (40), Єрай Альварес (44), Весга (53), де Йонг (57), Дані Гарсія (63), Піке (72), Артур (81).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

Раніше повідомлялося, що "Барселона" програла "Валенсії" в чемпіонаті Іспанії.