RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Шість голів: "Інтер" зробив божевільний камбек в міланському дербі, відеоогляд

У матчі 23-го туру чемпіонату Італії "Інтер" обіграв "Мілан" з рахунком 4:2.

У першому таймі "Мілан" володів великою перевагою. Вже на 10-й хвилині відзначитися міг Чалханоглу, але м'яч після його удару влучив у штангу. Рахунок був відкритий на 40-й хвилині. Після скидки Ібрагімовича гол забив Ребич, який переправив м'яч в порожні ворота з близької відстані. Через кілька хвилин забив вже сам Ібрагімович, який точно пробив головою з близької відстані.

Невідомо, що говорив в перерві головний тренер "Інтера" Антоніо Конте, але на другий тайм вийшла зовсім інша команда. На 51-й хвилині Брозовіч скоротив розрив в рахунку, відправивши м'яч у ворота "Мілана" блискучим ударом з льоту. Ще через пару хвилин рахунок зрівняв Весіно, який вразив порожні ворота після пасу Санчеса. В середині тайму "Інтер" вивів вперед де Врей, який точно пробив головою після подачі з кутового.

Кінцівка матчу видалася вогненною. Спочатку Еріксен зі штрафного пробив у поперечину, а ще через кілька хвилин рахунок міг зрівняти Ібрагімович, але швед пробив в штангу. У кінцівці зустрічі остаточний рахунок встановив Лукаку, який точно пробив головою.

Завдяки перемозі "Інтер" вийшов на перше місце в турнірній таблиці Серії А. Наступний матч "Інтер" проведе 16 лютого в гостях з "Лаціо", який посідає третє місце.

"Інтер" - "Мілан" - 4:2 (0:2)

Голи: Брозовіч (51), Весіно (53), де Врей (70), Лукаку (90+3) - Ребич (40), Ібрагімович (45+1)

"Інтер": Паделлі, Годін, Шкріньяр, де Врей, Янг, Брозовіч, Барелла, Кандрева (Мозес, 80), Весіно, Санчес (Еріксен, 72), Лукаку.

"Мілан": Доннарумма, Тео, Романьйолі, К'єр, Конті, Беннасер, Кессіе (Лукас Пакета, 81), Кастільехо (Рафаел Леау, 80), Чалханоглу, Ібрагімович, Ребич (Бонавентура, 84).

Попередження: Весіно (47), Барелла (55), Шкріньяр (55), Кессіе (62), Конті (79).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

Раніше повідомлялося, що в 23-му турі чемпіонату Італії українець Малиновський забив переможний гол "Аталанти".