RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Шедевральна гра Мессі принесла "Барселоні" важку перемогу в Іспанії: відеоогляд

У матчі 23-го туру чемпіонату Іспанії "Барселона" обіграла "Бетіс" з рахунком 3:2. Зустріч відбулася в Севільї на стадіоні "Беніто Вільямарін".

Господарі швидко відкрили рахунок, вже на шостій хвилині у ворота "Барселони" був призначений пенальті, який реалізував Каналес. Каталонський клуб відігрався через кілька хвилин. Мессі прекрасним пасом вивів де Йонга сам на сам і голландець вразив ворота з близької відстані. В середині тайму "Бетіс" знову вийшов вперед, відзначився Фекір, який завдав більярдний удар в дальній кут. "Барселона" відігралася перед свистком на перерву. Мессі навісив зі штрафного і Бускетс пробив точно.

У другому таймі перемогу "Барселоні" приніс захисник Лангле, який відзначився після передачі Мессі. Таким чином, аргентинець записав на свій рахунок хет-трик асистента.

"Барселона" залишилася на другому місці в турнірній таблиці чемпіонату Іспанії і відстає від лідируючого "Реала" на три очки. Наступний матч каталонці проведуть 15 лютого на своєму полі з "Хетафе".

"Бетіс" - "Барселона" - 2:3 (2:2)

Голи: Каналес (6, з пенальті), Фекір (26) - де Йонг (9), Бускетс (45+2), Лангле (72)

"Бетіс": Роблес, Емерсон, Манді, Бартра, Морено, Родрігес (Тельо, 86), Аленья, Каналес, Карвалью (Хоакін, 70), Фекір, Іглесіас (Морон, 62).

"Барселона": тер Штеген, Семеду, Умтіті, Лангле, Фірпо (Альба, 57), Бускетс, Роберто, де Йонг, Відаль (Артур, 57), Мессі, Грізманн (Ракітіч, 89).

Попередження: Лангле (5), Роберто (29), Відаль (32), Емерсон (36), Манді (45), Бускетс (57), Родрігес (72), Фекір (76).

Вилучення: Фекір (76), Лангле (79).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

Раніше повідомлялося, що "Барселона" вилетіла з Кубку Іспанії, програвши в божевільній кінцівці.