RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Роналду героїчно врятував "Ювентус" від поразки в Мілані

"Мілан" і "Ювентус" зіграли внічию в першому півфінальному матчі Кубка Італії з рахунком 1:1.

Старт поєдинку залишився за господарями. Вони мали кілька моментів, щоб пробити Джанлуїджі Буффона, але ні один з них не реалізували. У другій частині першої 45-хвилинки перевагою заволодів вже "Ювентус", але матеріалізувати його в забиті м'ячі "стара синьйора" також не змогла.

Після перерви команди таки порадували голами. На 61-й хвилині Саму Кастільєхо навісив з правого флангу, а Анте Ребич красивим ударом у стрибку вразив ворота Буффона. Через 10 хвилин господарі залишилися в меншості після вилучення за повторне попередження Тео Ернандеса.

Але і це не допомагало "Ювентусу", доки про себе не нагадав Кріштіану Роналду. Під завісу зустрічі португалець після навісу пробив у падінні через себе. М'яч влучив у руку Давиде Калабрії і арбітр після перегляду відеоповтору призначив пенальті. Португалець сам же реалізував 11-метровий удар і приніс "Юве" нічию.

КУБОК ІТАЛІЇ

1/2 фіналу

МІЛАН - ЮВЕНТУС - 1:1

Гол: Ребич, 61; Роналду, 90+1 (з пенальті).

Мілан: Дж. Доннарумма, Ернандес, Романьолі, Кьяер, Калабрія, Чалханоглу (Пакета, 87), Беннасер, Кессьє, Кастільєхо (Салемакерс, 80), Ребич (Лаксальт, 74), Ібрагімович.

Ювентус: Буффон, Бонуччі, де Лігт, Де Шильо (Ігуаін, 70), Сандро, Куадрадо, Матюїді (Рабьо, 73), Пьянич, Ремсі (Бентанкур, 63), Роналду, Дібала.

Вилучення: Ернандес, 71 (друге попередження).

Раніше "Апостроф" повідомляв, що "Інтер" сенсаційно програв "Наполі" в півфіналі Кубка Італії.