RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

"Шахтар" - "Бенфіка": слова учасників матчу перед зустріччю в Харкові

У четвер, 20 лютого, в Харкові на стадіоні "Металіст" відбудеться перший матч 1/16 фіналу Ліги Європи між донецьким "Шахтарем" і лісабонською "Бенфікою". Дивитися онлайн "Шахтар" - "Бенфіка" на "Апострофі".

Перед зустріччю головні тренери команд Луїш Каштру і Бруну Лаже, а також футболісти дали свої коментарі по грі.

Так, наставник "Шахтаря" сказав, що в цьому матчі складно виділити фаворита. За його словами, це буде поєдинок двох команд, які люблять показувати красивий футбол.

Головний тренер "Бенфіки" назвав "гірників" хорошою командою, а майбутню гру важкою для своїх підопічних. Також він зазначив, що приблизно знає, чого чекати від чемпіона України в першій зустрічі.

Захисник "Шахтаря" Микола Матвієнко сказав, що його команді важливо зробити заділ перед другим матчем. Його одноклубник Євген Коноплянка заявив, що налаштовується на поєдинок з "Бенфікою", як на зустріч з "Реалом". Голкіпер "гірників" Андрій Пятов звернув увагу, що його команді складно даються перші матчі плей-офф. У свою чергу півзахисник "Бенфіки" Адель Таарабт назвав "Шахтар" сильним клубом, але підкреслив, що його команда налаштована на перемогу.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що "Шахтар" серйозно покарав Тайсона за бажання покинути клуб.