RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Шикарний гол Марлоса приніс "Шахтарю" важку перемогу над "Десною": відеоогляд

У матчі 19-го туру чемпіонату України "Шахтар" обіграв "Десну" з рахунком 1:0.

На початку зустрічі рахунок міг відкрити Мораес, але форвард з близької відстані пробив вище воріт. У кінцівці тайму момент мав Тете, але його удар відбив Паст. На 59-й хвилині Гуцуляк відправив м'яч у нижній кут воріт "Шахтаря", але арбітр відмінив гол, скориставшись підказкою відеоассістента, який зафіксував офсайд у Філіппова. "Шахтар" остаточно перехопив ініціативу після виходу на заміну Тайсона, Марлоса і Ісмаїлі. Вирішальний епізод стався на 94-й хвилині. Тайсон отримав пас від Мораеса, прострілив уздовж воріт і Марлос п'ятою переправив м'яч у ворота.

"Шахтар" продовжує лідирувати в українській Прем'єр-лізі, випереджаючи "Динамо" на 14 очок. "Десна" залишилась на 4-й позиції.

У наступному турі "Шахтар" на виїзді зіграє з "Ворсклою". Зустріч відбудеться 1 березня.

"Шахтар" Донецьк - "Десна" Чернігів - 1:0 (0:0)

Гол: Марлос, 90+4

"Шахтар": Трубін, Матвієнко, Додо, Бондар, Степаненко, Алан Патрік, Сіпріано (Ісмаїлі, 71), Коноплянка, Тете (Тайсон, 62), Маркос Антоніо (Марлос, 62), Мораес.

"Десна": Паст, Гітченко, Тамм, Фаворов, Домбровський, Арвеладзе, Мостовий, Гуцуляк (Старенький, 78), Картушов, Тотовіцкій (Хльобас, 84), Філіппов (Будковський, 89).

Попередження: Картушов (19), Тотовіцкій (52), Домбровський (90), Мостовий (90+6).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

1-й тайм

2-й тайм