RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

"Ліверпуль" у феєричному матчі обіграв команду Ярмоленка: відеоогляд

У матчі 27-го туру чемпіонату Англії "Ліверпуль" переміг "Вест Гем" з рахунком 3:2.

Господарі відкрили рахунок вже на дев'ятій хвилині. Александер-Арнолд навісив з флангу і Вейналдум точно пробив головою зі складного становища. Гості несподівано відігралися всього за дві хвилини, Діоп замкнув подачу з кутового. У кінцівці тайму "Ліверпуль" міг вивести вперед ван Дейк, але його удар головою прийшовся в поперечину.

На 54-й хвилині гості несподівано повели в рахунку, відзначився Форнальс після прострілу у виконанні Ноубла. Втім, незабаром все встало на свої місця. "Ліверпуль" повністю забрав гру по свій контроль і домігся перемоги. Спочатку Салах замкнув простріл Робертсона, а потім Мане відзначився після пасу Александер-Арнольда.

Український нападник "Вест Гема" Андрій Ярмоленко через травму участі в матчі не брав.

"Ліверпуль" здобув 26-ту перемогу в 27 матчах і лідирує з 22-очковим відривом від найближчого переслідувача. Наступний матч клуб проведе 29 лютого в гостях з "Уотфордом".

ЛІВЕРПУЛЬ - ВЕСТ ГЕМ - 3:2 (1:1)

Голи: Вейналдум (9), Салах (68), Мане (81) - Діоп (12), Форнальс (54)

"Ліверпуль": Аліссон, Александер-Арнолд, Гомес, Робертсон, ван Дейк, Вейналдум, Фабіньо, Кейта (Окслейд-Чемберлен, 57), Мане, Фірміно, Салах.

"Вест Гем": Фабіаньскі, Крессуелл, Діоп, Огбонна, Нгако, Снодграсс (Боуен, 84), Райс, Соучек (Форнальс, 47), Феліпе Андерсон (Аллер, 65), Антоніо, Нобл.

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

Раніше повідомлялося, що в 26-му турі чемпіонату Англії "Ліверпуль" з трудом переміг "Норвіч".