RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Дев'ять голів: клуб Малиновського влаштував феєрію в чемпіонаті Італії, відео

У матчі 26-го туру чемпіонату Італії "Аталанта", за яку виступає півзахисник збірної України Руслан Малиновський, на виїзді розгромила "Лечче" з рахунком 7:2.

Після першого тайму рахунок був нічийний. На автогол Донаті і гол Сапати господарі відповіли забитими м'ячами Сапонари і Донаті. Втім, у другій половині почалося побиття. Сапата оформив хет-трик, по голу забили Ілічич і Мюріель. Не пішов з поля без голу і Малиновський, який відзначився в компенсований час.

У складі "Лечче" близько півгодини на полі провів український півзахисник Євген Шахов.

"Аталанта" залишилася на четвертому місці в турнірній таблиці Серії А. У наступному турі клуб вдома зіграє з "Лаціо" (7 березня).

"Лечче" - "Аталанта" - 2:7 (2:2)

Голи: Сапонара (29), Донаті (39) - Донаті (17, автогол), Сапата (22, 54, 62), Ілічіч (47), Мюріель (87), Малиновський (90+1)

"Лечче": Габріел, Донаті, Лучоні, Россеттіні, Кальдероні, Маєр (Тахцидіс, 63), Дейола, Сапонара, Манкозу (Шахов, 63), Барак, Лападула.

"Аталанта": Голліні, де Рон, Кальдара, Паломіно, Хатебур, Пашаліч, Фройлер, Госенс, Гомес (Малиновський, 69), Ілічіч (Мюріель, 73), Сапата (Тамез, 85).

Попередження: Хатебур (45), Паломіно (57), Лучоні (66), Сапонара (70).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

Раніше повідомлялося, що "Аталанта" розгромила іспанський топ-клуб в Лізі чемпіонів.