RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Динамо і Десна не виявили переможця в матчі чемпіонату України: відеоогляд

У матчі 23-го туру чемпіонату України київське "Динамо" і чернігівська "Десна" зіграли внічию з рахунком 1:1.

У першому таймі гості завдали більше ударів по воротах, але ближче до голу були кияни. На 45-й хвилині Шепелєв після помилки захисника наносив удар з шести метрів, але влучив у поперечину.

Відкрити рахунок динамівцям вдалося в середині другого тайму. Після прострілу Шепелєва м'яч в ворота "Десни" відправив Русин. Гості незабаром могли відігратися, але гол Філіппова не був зарахований після перегляду відеоповтору. Втім, вже через пару хвилин Караваєв допустив грубу помилку в передачі, Філіппов вийшов сам на сам, обіграв воротаря і переправив м'яч у ворота.

Через втрату очок "Динамо" не зуміло повернутися на друге місце в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги і з 46 очками займає третю позицію. "Десна" знаходиться на четвертому місці, маючи в активі 43 очки.

"Динамо" Київ - "Десна" Чернігів - 1:1 (0:0)

Голи: Русин (69) - Філіппов (80)

"Динамо": Бущан, Кендзьора (Караваєв, 46), Миколенко, Попов, Шабанов, Шепелев, Циганков, Вербич, Мохаммед, Буяльський, Русин.

"Десна": Паст, Конопля, Імереков, Гітченко, Домбровський, Калитвинцев (Картушов, 87), Огиря, Старенький, Арвеладзе (Гуцуляк, 67), Тамм, Філіппов.

Попередження: Русин (23), Старенький (47).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

Раніше повідомлялося, що в матчі 22-го туру УПЛ "Динамо" обіграло "Олександрію".