RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Молода російська спортсменка намагалася накласти на себе руки через сексуальні домагання

21-річна россійська борчиня Марьям Єсеркеєва стала інвалідом в результаті спроби суїциду через сексуальні домагання з боку тренера.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на Volga.News.

Інцидент стався в грудні минулого року, але про нього стало відомо тільки зараз. 11 грудня Єсеркеєва вистрибнула з вікна четвертого поверху готелю. В результаті падіння вона отримала множинні переломи і черепно-мозкову травму. Дівчина провела в комі два місяці. Зараз він прийшла в себе, але їй привласнена перша група інвалідності.

За словами батька дівчини, Келіса Єсеркеєва, він буде домагатися кримінального переслідування тренера дочки - Сергія Герасимова. Батько розповів, що Марьям переїхала до Самари за порадою тренера і жила в його квартирі. У вересні тренер подзвонив батькам дівчини і попросив її забрати. Батьки зателефонували з дівчиною, яка заявила, що її побили. Через кілька днів родина дізналася, що Марьям знову побили. Батько прилетів в Самару і знайшов дочку в неадекватному стані. Лікарі діагностували у неї застарілі травми голови. Келіс хотів відвезти Марьям додому, але вона попросила дати їй кілька днів, щоб зібрати речі.

Як розповів Келіс, дочка раніше в розмові з матір'ю повідомила про домагання тренера. В даний момент поліція розбирається з обставинами справи.

Раніше повідомлялося, що американська спортсменка оголосила про домагання з боку тренера.