RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Гравці "Барселони" зробили благородний вчинок для людей під час пандемії коронавирусу

Капітан "Барселони" Ліонель Мессі повідомив, що футболісти каталонського клубу погодилися на зниження зарплат на 70 відсотків на час карантину, який був введений через пандемію китайського коронавирусу. Також гравці будуть доплачувати персоналу клубу, щоб співробітники отримували зарплату в повному обсязі.

Про це Мессі повідомив в своєму Instagram.

"Останнім часом було багато сказано про "Барселону" в питанні про зарплату футболістів в цей складний період. Ми хочемо прояснити, що завжди були готові піти на зниження зарплати, бо розуміємо, що ситуація вийшла за рамки. Гравці повинні першими допомагати клубу, коли йому необхідна допомога. Угода була досягнута не відразу, так як ми шукали ідеальну формулу для допомоги клубу і персоналу.

Зараз настав час оголосити, що крім скорочення зарплати на 70 відсотків на час кризи, ми також будемо доплачувати персоналу, щоб співробітники клубу отримували зарплату в повному обсязі", - написав Мессі.

Нагадаємо, що в даний момент чемпіонат Іспанії і Ліга чемпіонів припинені. У зв'язку з цим, доходи "Барселони" істотно скоротилися.

Раніше повідомлялося, що Мессі зробив особистий внесок у боротьбу з коронавірусом.