RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Спорт

Новини

28 вересня

Всі новини

Іспанський кат "Шахтаря" вилікувався від коронавирусу

Іспанський тренер Андрес Палоп вилікувався від захворювання китайським коронавірусом.

Про це він повідомив на своїй сторінці в Instagram.

"Привіт, друзі! 12 днів тому мене госпіталізували через зараження коронавірусом. Зараз я вже вдома, так як мій останній тест показав негативний результат. Я хочу подякувати медикам за надану допомогу. Від щирого серця я дякую лікарям, медсестерам, прибиральникам, кухарям і взагалі всій лікарні. Всі ви були важливі для мого одужання", - написав Палоп.

Українським уболівальникам футболу Палоп відомий своїми виступами за "Севілью". У сезоні-2006/07 іспанський клуб зустрічався з "Шахтарем" в 1/8 фіналу Кубка УЄФА. У першій зустрічі в Іспанії команди зіграли внічию з рахунком 2:2. У матчі-відповіді донецький клуб вигравав з рахунком 2:1 і був близький до виходу в чвертьфінал. Але в компенсований час Палоп, який виступав на позиції воротаря, пішов в штрафний "гірників" при подачі з кутового і ударом головою зрівняв рахунок. У додатковий час іспанці забили третій гол і здобули перемогу за сумою двох зустрічей.

Раніше повідомлялося, що український футболіст розповів про те, що відбувається в Білорусі в зв'язку з пандемією коронавирусу.