RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

24 червня

Всі новини

Скандальний чемпіон світу може відмовитися від бою з Ломаченко: названа причина

Американський боксер Теофімо Лопес заявив, що він може відмовитися від бою з українцем Василем Ломаченко, якщо на поєдинку не зможуть бути присутніми глядачі.

Про це американець заявив в інтерв'ю Ring TV.

"Я не буду битися з Ломаченко, якщо бій пройде без глядачів. З уболівальниками і без них - це зовсім різні речі. Фанати здатні створити унікальну атмосферу, яка потрібна мені, як наркотик. Бій без глядачів - це звичайний спаринг. Я ж виходжу в ринг заради уболівальників", - сказав Лопес.

Бій Ломаченко - Лопес повинен був відбутися 30 травня, але поєдинок перенесли на невизначений термін через пандемію коронавирусу. У разі перемоги українець став би абсолютним чемпіоном світу в легкій вазі.

32-річний Ломаченко є чемпіоном світу за версіями Всесвітньої боксерської асоціації (WBA), Всесвітньої боксерської організації (WBO) і Всесвітньої боксерської ради (WBC). 22-річний Лопес володіє чемпіонським поясом за версією Міжнародної боксерської федерації (IBF).

Ломаченко провів 15 боїв на професійному рингу, здобув 14 перемог (10 - нокаутом) і зазнав однієї поразки. На рахунку Лопеса 15 перемог в 15 поєдинках (12 - нокаутом).

Раніше повідомлялося, що Лопес пообіцяв побити Ломаченко під час чемпіонського бою.