RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Український борець-чемпіон записав потужну відповідь Усику і викликав його на бій: відео

Український борець вільного стилю Богдан Грицай відповів на відео українського боксера Олександра Усика, який відправляє в нокаут фаната за критику на свою адресу.

Про це Грицай заявив у відеозверненні, опублікованому на його каналі в YouTube.

"Олександр, подивився твій останній відосік, де ти намагаєшся залякувати людей. Ти що, Кадиров? Насправді я не жартую. Якщо спортсмени бійцівських видів спорту будуть застосовувати свої навички проти прав і свобод людини, то бандитизм кінця Радянського Союзу буде здаватися справедливістю і правопорядком", - сказав Грицай.

Борець спробував дізнатися у Усика, чому той не втілив в життя свою думку про побиття українських депутатів. Раніше боксер питав дозволу на це у Митрополита Київського і всієї України Онуфрія.

"Я не знаю, Усик, до чого готує тебе твій куратор. Ти на камеру розповідав про благословення Митрополита бити морди народним депутатам України. Типу раз держава не відреагувала на масове зараження українців церквою цього митрополита, то держава не зможе захистити принципи парламентаризму? Чого чекаєш, коли бити будеш? Чийого благословення ти чекаєш, ФСБ?" - додав спортсмен.

У кінцівці Грицай викликав Усика на поєдинок, назвавши себе "тим самим диванним експертом, який потішається над його "ватяними" відео".

"Я той самий, кого собі на біду ти викликав на бій без правил, без будь-яких правил. Я приймаю виклик. Після цього бою ти зрозумієш урок, що бої без правил, навіть для професійного боксера, є неприпустимими. Буде ще один урок: не тобі вирішувати, чий Крим, і не тобі вирішувати, що писати і говорити українцям", - підсумував борець.

Раніше повідомлялося, що Усик потрапив в базу сайту "Миротворець".