RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Досить мовчати і слухати образи: український борець розповів, чому викликав Усика на поєдинок

Український борець вільного стилю Богдан Грицай розповів, чому він прийняв рішення викликати на поєдинок боксера Олександра Усика.

Слова Грицая наводить "Апостроф" з посиланням на "Главком".

"Останньою краплею стало те відео, в якому Алєксандр вдався до відвертих погроз звичайним українцям, продемонструвавши зневагу до всього нашого народу. Це неприпустимо. Я не витримав, бо ще такого не бачив, щоб професійний спортсмен займався залякуванням простих людей. Тому вирішив запропонувати Усику вийти зі мною в клітку. Я не бився там ніколи, точно так само, як не робив цього й Алєксандр. Запропонував йому рівні умови. Нехай покаже, на що здатен, а не лякає", - сказав Грицай.

При цьому борець вважає, що Усик, швидше за все, не прийме його виклик.

"Думаю, ви усвідомлюєте, що ймовірність прийняття виклику мізерна. Але я показав, що є українці, які здатні дати йому відсіч. Нехай буде до цього готовим. Досить уже мовчати і слухати образи на адресу нашої країни і нас як її громадян", - додав спортсмен

25-річний Грицай є майстром спорту України міжнародного класу. Він виступає у ваговій категорії до 92 кг. У 2018 році на молодіжному чемпіонаті світу Грицай завоював бронзову медаль. У планах борця є в перехід в вагову категорію до 97 кг, що дозволить йому виступити на Олімпійських іграх. Батько борця в 2014 році пішов на фронт добровольцем і протягом трьох років брав участь в російсько-українській війні.

Раніше повідомлялося, що Усик розгнівав фанатів, влаштувавши цензуру на своїй сторінці в Facebook.