RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

"Баварія" обіграла "Боруссію" у найважливішому матчі чемпіонату Німеччини: відеоогляд

У матчі 28-го туру чемпіонату Німеччини мюнхенська "Баварія" на виїзді обіграла дортмундську "Боруссію" з рахунком 1:0.

Господарі потужно почали матч. Голанд на перших секундах ледь не вискочив сам на сам, а потім наносив удар у порожні ворота, але "Баварію" виручив захисник. Незабаром непоганий момент мав Брандт, але з його ударом впорався Ноєр. Незабаром "Баварія" могла відкрити рахунок, але удар Гнабрі з порожніх воріт вибив захисник. На 30-й хвилині чудову нагоду змарнував Голанд, який з восьми метрів не влучив у ворота. У кінцівці тайму шикарний гол забив Кімміх, який з 20 метрів закинув м'яч за комірець голкіперу.

На початку другої половини міг відзначитися Горецка, але його Бюркі в кидку відбив удар в дальній кут. Незабаром після цього Голанд пробивав з близької відстані, але м'яч потрапив у лікоть Боатенга і пішов на кутовий. Арбітр пенальті в цьому епізоді не призначив. У кінцівці збільшити розрив у рахунку міг Левандовскі, але м'яч після його удару влучив у штангу.

"Баварія" здобула сьому перемогу поспіль в Бундеслізі і збільшила відрив від найближчого переслідувача до семи очок. "Боруссія" залишилася на другому місці.

"Боруссія" Дортмунд - "Баварія" Мюнхен - 0:1 (0:1)

Гол: Кімміх (43)

"Боруссія": Бюркі, Аканджі, Пішчек (Гетце, 80), Хуммельс, Хакимі, Дауд (Вітцель, 85), Геррейру, Азар, Ділейні (Джан, 46), Брандт (Санчо, 46), Голанд (Рейна, 72).

"Баварія": Ноєр, Павар, Боатенг (Люка Ернандес, 85), Алаба, Кімміх, Горетцка, Девіс, Коман (Перішич, 73), Гнабрі, Левандовскі, Мюллер.

Попередження: Хуммельс (13), Мюллер (66), Дауд (67), Девіс (74).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

Раніше повідомлялося, що в 27-му турі чемпіонату Німеччини "Баварія" розгромила "Айнтрахт", а "Боруссія" перемогла "Вольфсбург".