RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Шахтар - Динамо: прогнози експертів на матч чемпіонату України

Відомі футбольні експерти поділилися думками про майбутній матч 24-го туру чемпіонату України між донецьким "Шахтарем" і київським "Динамо". Онлайн-трансляція матчу Шахтар - Динамо буде доступна на "Апострофі". Зустріч відбудеться сьогодні, 31 травня, і розпочнеться о 17:00.

Журналіст Артем Франков висловив думку, що "Динамо" може дати бій "Шахтарю" за рахунок самовіддачі.

"Ситуація на стільки непередбачувана, що важко робити якісь прогнози. Ми не знаємо в якому стані обидві команди. Те, що "Динамо" налаштовується дуже серйозно і може компенсувати лютою самовіддачею - це факт. Я дуже на це розраховую. Надіюсь, що епідемія травм в киян пошвидше завершиться, а вже в "класико" ми побачимо, що реально твориться в "Динамо", - сказав Франков в інтерв'ю 1927.kiev.ua.

Колишній тренер "Динамо" Анатолій Дем'яненко заявив, що матч завершиться внічию.

"Без Циганкова, який, швидше за все, не зіграє проти "Шахтаря", у "Динамо" менше шансів здобути очки в цьому матчі. Підстьобнути киян здатна хіба що тільки "Зоря". З огляду на гостроту боротьби за друге місце, "Динамо" доведеться грати тільки на перемогу. Тому важко передбачити підсумок. Мені здається, все може завершитися бойовою нічиєю", - наводить слова Дем'яненко "Команда1".

Колишній голкіпер "Динамо" і "Шахтаря" Рустам Худжамов побоюється, що вимушена перерва в негативному плані позначиться на видовищності матчу.

"Хочеться побачити яскравий футбол, від якого будуть мурашки бігати по шкірі. Але я розумію, що двомісячня відсутність ігрової практики залишить свій відбиток. Поки класного футболу, мені здається, ми не побачимо. Вважаю, що гандикап в турнірній таблиці дозволить "Шахтарю" грати спокійно навіть після такої перерви", - сказав Рустам в ефірі телеканалу "Футбол 1".

Раніше повідомлялося, що футболісти і персонал "Шахтаря" і "Динамо" здали тести на коронавірус перед поновленням чемпіонату.