RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

"Зоря" обіграла команду з села і пішла у відрив від "Динамо"

Луганська "Зоря" виявилася сильнішою за "Колос" з Ковалівки в матчі 25-го туру чемпіонату України. Зустріч завершилася перемогою команди Віктора Скрипника з рахунком 1:0.

Автором єдиного гола у зустрічі став форвард луганчан Владислав Кабаєв. На 13-й хвилині він увірвався до штрафної гостей і вразив ворота Євгена Волинця.

На 65-й хвилині становище гостей погіршилося після вилучення за повторне попередження їх півзахисника Олега Кожушка. У підсумку матч так і завершився з рахунком 1:0.

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ

25-й тур

ЗОРЯ Луганськ - КОЛОС Ковалівка - 1:0

Гол: Кабаєв, 13.

Зоря: Василь, Тимчик (Каменюка, 76), Вернидуб (Цвєк, 76), Абу Ханна, Чеберко, Іванисеня (Перович, 80), Леднєв (Хомченовський, 79), Юрченко, Кочергін, Кабаєв, Громов (Луньов, 61).

Колос: Волинець, Єфремов, Гавриш, Парамонов (Максименко, 46), Чорноморець, Богданов, Мілько (Костишин, 64), Ільїн (Бондаренко, 83), Смирний, Вільхамссон, Лисенко (Кожушко, 46).

Вилучення: Кожушко, 65 (повторне попередження).

Перемога дозволила "Зорі" зміцнитися на другому місці в турнірній таблиці чемпіонату України, відірвавшись від "Десни" і "Динамо" на три очки. "Колос" знаходиться на шостій позиції.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що "Зоря" зі скандалом програла в чемпіонаті України.