RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

"Динамо" здобуло феєричну перемогу над конкурентом за друге місце: відеоогляд

У матчі 25-го туру чемпіонату України київське "Динамо" розгромило "Олександрію" з рахунком 5:1.

Господарі швидко повели в рахунку. На 14-й хвилині Буяльський не забив пенальті, але м'яч відскочив до Кендзьори, який повернув його Буяльському і хавбек киян вразив порожні ворота. Через кілька хвилин "Динамо" заробило ще один 11-метровий, який реалізував Русин. Незабаром гостям вдалося скоротити розрив в рахунку. Цього разу пенальті був призначений у ворота "Динамо" і Грешічкін переграв Бойко. Після голу "Олександрія" активно заграла в атаці, але відігратися гостям не вдалося.

В середині другого тайму Миколенко замкнув простріл Кендзьори і збільшив розрив у рахунку. У кінцівці Де Пена і Буяльський довели рахунок до розгромного.

Завдяки перемозі "Динамо" вийшло на третє місце в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги, набравши 49 очок. "Олександрія" з 43 очками залишилася на п'ятій позиції.

У наступному турі "Динамо" на виїзді зіграє з "Зорею". Матч відбудеться 13 червня. "Олександрія" 14 червня вдома зустрінеться з "Десною".

"Динамо" - "Олександрія" - 5:1 (2:1)

Голи: Буяльський (14, 84), Русин (20, з пенальті), Миколенко (65), Де Пена (81) - Гречишкін (31, з пенальті)

"Динамо": Бойко, Шабанов, Миколенко, Кендзьора, Кадірі, Андрієвський (Де Пена, 62), Шепелев, Сидорчук, Буяльський, Цітаішвілі (Караваєв, 62), Русин (Фран Соль, 74).

"Олександрія": Паньків, Бухал, Мірошниченко, Дубра, Пашаєв, Гречишкін, Лучкевич (Задерака, 68), Банада (Гордієнко, 59), Третьяков (Шастал, 80), Ковалець (Грицук, 68), Сітало (Безбородько, 68) .

Попередження: Сидорчук (7), Дубра (20), Банада (25), Кадірі (31), Шепелев (45), Андрієвський (50).

Вилучення: Дубра (55).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ