RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Найкращий клуб світу не зміг здобути перемогу в першому матчі після відновлення сезону: відеоогляд

У матчі 30-го туру чемпіонату Англії "Евертон" і "Ліверпуль" зіграли внічию з рахунком 0:0.

Господарі ледь не відкрили рахунок на початку зустрічі, але Рішарлісон з гострого пробив поруч зі штангою. Незабаром відзначитися міг Мінаміно, але його дальній удар виявився дещо не точним. До середини тайму перевага повністю перейшла до "Ліверпуля", але "червоним" не вдалося вразити ворота суперника.

У другому таймі "Ліверпуль" продовжив володіти ініціативою, але кінцівка пройшла під диктовку "Евертона". Найреальніший шанс відзначитися мав Девіс, але його удар прийшовся в штангу.

Незважаючи на втрату очок, "Ліверпуль" продовжує впевнено лідирувати в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги. Щоб гарантувати собі чемпіонський титул клубу залишилося набрати п'ять очок.

Нагадаємо, що в кінці 2019 року "Ліверпуль" виграв клубний чемпіонат світу і отримав неофіційне звання найкращого клубу світу.

"Евертон" - "Ліверпуль" - 0:0

"Евертон": Пікфорд, Холгейт, Коулмен, Кін, Дінь, Івобі (Бернард, 88), Девіс, Гордон (Сігурдссон, 60), Андре Гомеш, Рішарлісон, Келверт-Льюїн (Кін, 90).

"Ліверпуль": Аліссон, ван Дейк, Александер-Арнолд, Матіп (Ловрен, 73), Мілнер (Гомес, 43), Гендерсон, Кейта (Вейналдум, 65), Мане, Фабіньо, Мінаміно (Окслейд-Чемберлен, 46), Фірміно (Орігі, 65).

Попередження: Мілнер (20), Кін (40), Дінь (61), Орігі (85).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ