RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

Спасибі, "Челсі": "Ліверпуль" вперше за 30 років став чемпіоном Англії

"Челсі" обіграв "Манчестер Сіті" з рахунком 2:1 у матчі 31-го туру чемпіонату Англії і приніс "Ліверпулю" першу перемогу в першості країни за 30 років.

Рахунок у матчі на 36-й хвилині відкрив Крістіан Пулішич. Вінгер "Челсі" скористався помилкою Бенжамена Менді і вийшов віч на віч з Едерсоном. Голкіпер гостей не зміг відбити удар американця, який послав м'яч під саму штангу його воріт.

Гості відігралися у другому таймі. Кевін Де Брюйне ідеальним ударом зі штрафного вразив дев'ятку воріт Кепи Аррісабалаги. Однак на 78-й хвилині лондонці знову вийшли вперед. Екс-гравець "Шахтаря" Фернандіньо виніс м'яч з воріт рукою, за що побачив перед собою червону картку, а у ворота його команди був призначений пенальті. Інший екс-футболіст "гірників" Вілліан ударом з 11-метрової позначки переграв Едерсона. Цей гол став останнім у матчі.

Українець Олександр Зінченко провів на полі 31 хвилину, проте не зміг допомогти своїй команді набрати очки.

ЧЕМПІОНАТ АНГЛІЇ

31-й тур

ЧЕЛСІ - МАНЧЕСТЕР СІТІ - 2:1

Голи: Пулішич, 36; Де Брюйне, 55; Вілліан, 78 (з пен.).

Челсі: Аррісабалага, Аспілікуета, Крістенсен, Рюдігер, Алонсо, Барклі (Ковачич, 73), Канте, Маунт (Педро, 90+1), Вілліан, Жиру (Абрахам, 62), Пулішич (Гілмур, 90+1).

Манчестер Сіті: Едерсон, Уокер, Фернандіньо, Ляпорт (Отаменді, 73), Менді (Зінченко, 59), Гюндоган, Родрі (Д. Сільва, 55), Де Брюйне, Марез, Стерлінг, Б. Сілва (Жезус, 55).

Вилучення: Фернандіньо, 77 (фол останньої надії).

Раніше "Апостроф" повідомляв, що "Ліверпуль" здобув яскраву перемогу, зробивши передостанній крок до чемпіонства.