RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Луческу провів перше тренування в "Динамо" і штовхнув сильну промову

Київське "Динамо" провело перше тренування під керівництвом нового наставника румуна Мірчі Луческу. Першим тренера футболістам представив президент клубу Ігор Суркіс.

Відео з першого заняття опубліковано на офіційній сторінці команди в YouTube.

Перед початком тренування колишній тренер "Шахтаря" штовхнув сильну промову і представив своїх помічників - Олега Гусєва, Огнена Вукоєвича, Дієго Лонго, Михайла Михайлова і Еміля Караса.

"Я знаю, що в київському "Динамо" зібрані талановиті, молоді хлопці, які ще не розкрили до кінця свій потенціал. Не залишайте на завтра те, що можна зробити сьогодні. Час проходить дуже швидко. Починайте готуватися до великих баталій з сьогоднішнього дня. для мене найголовніше - це комунікація, діалог з кожним з вас. Дуже важливо, щоб ми знайшли спільну мову.

Дуже важливо берегти своє здоров'я і уникати травм. Для цього необхідно підготувати свій організм, щоб витримати конкуренцію. Для того щоб рости, повинна бути здорова, дружня конкуренція на футбольному полі. Обіймаю вас усіх. З великими надіями починаємо нашу роботу", - сказав Луческу.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в понеділок, 27 липня, футбольних фанатів в Україні розбурхали чутки про те, що новий тренер "Динамо" Мірча Луческу пішов у відставку через чотири дні після призначення, але незабаром з'явилося спростування цієї інформації.

Додамо, що 28 липня фанати ФК "Динамо" зібралися навколо стадіону ім.Лобановского, який брав спаринг команди U-19. Ультрас київського клубу заздалегідь попередили про своє негативне ставлення до румуна.