RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

"Реал" зганьбився в матчі з одним з найбідніших клубів Іспанії: відеоогляд

У матчі 6-го туру чемпіонату Іспанії мадридський "Реал" на своєму полі сенсаційно програв "Кадису" з рахунком 0:1. Зустріч відбулася в Мадриді на стадіоні "Естадіо Альфредо Ді Стефано".

Єдиний гол був забитий на 16-й хвилині. Ентоні Лосано вийшов сам на сам після передачі Альваро Негредо і переграв голкіпера королівського клубу. "Реал" всіляко намагався зрівняти рахунок, але відігратися мадридцям так і не вдалося. Найреальніший шанс забити мав Карім Бензема в кінці зустрічі, але його удар прийшовся в поперечину.

Варто відзначити, що "Реал" за вартістю складу, яка становить 855 мільйонів євро, займає друге місце в чемпіонаті Іспанії. "Кадіс" теж займає друге місце, але тільки з кінця (37,4 млн).

Завдяки перемозі "Кадіс" наздогнав у турнірній таблиці "Реал", який поки зберігає перше місце. У обох клубів по 10 очок.

"Реал" Мадрид - "Кадіс" Кадіс - 0:1 (0:1)

Гол: Лосано (16)

"Реал": Куртуа, Марсело, Рамос (Мілітао, 46), Начо, Варан, Іско (Вальверде, 46), Кроос (Йович, 78), Васкес (Асенсио, 46), Модріч (Каземіро, 46), Вінісіус Жуніор, Бензема.

"Кадіс": Ледесма, Кала, Еспіно, Акапо, Фалі Хіменес, Алекс Фернандес (Хайро Іск'єрдо, 86), Йонссон (Аугусто Фернандес, 86), Хосе Марі (Гаррідо, 76), Сальви Санчес, Негредо (Хіменес, 81), Лосано (Малбашіч, 46).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

Раніше повідомлялося, що "Реал" втратив ключового гравця перед матчем з "Барселоною".