RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

В очікуванні дива: історія протистоянь Динамо і Ювентуса

20 жовтня в матчі 1-го туру групового турніру Ліги чемпіонів київське "Динамо" зустрінеться з туринським "Ювентусом". Зустріч пройде в Києві на стадіоні НСК "Олімпійський". Дивитися онлайн-трансляцію матчу Динамо - Ювентус на "Апострофі".

Український та італійський клуби зустрінуться між собою в п'ятий раз. Вперше шляхи команд перетнулися в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів сезону-1997/98. У першому матчі в Турині кияни повели в рахунку завдяки голу Гусина, але незабаром рівновагу відновив Індзагі. Матч так і завершився внічию з рахунком 1:1. Результативна нічия на виїзді залишала динамівцям хороші шанси на вихід у півфінал. У Києві кияни першими пропустили гол, відзначився Індзагі, але на початку другого тайму рахунок зрівняв Ребров. Втім, подалі забивали тільки італійці. Індзагі забив ще два м'ячі, а в кінцівці рахунок до крупного довів Дель П'єро.

ДИНАМО - ЮВЕНТУС: ДЕ ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН

У сезоні-2002/2003 "Динамо" і "Ювентус" потрапили в одну групу Ліги чемпіонів. У першому матчі в Турині боротьби не вийшло. Італійський клуб просто знищив українців з рахунком 5:0. У домашньому матчі кияни повели в рахунку, але потім пропустили два м'ячі і програли - 1:2.

ДИНАМО - ЮВЕНТУС: ПРОГНОЗ БУКМЕКЕРІВ

Таким чином, баланс зустрічей між "Динамо" і "Ювентусом" поки що повністю на боці італійців - три перемоги при одній нічиїй з різницею м'ячів 12-3.

Раніше повідомлялося, що на матч "Динамо" - "Ювентус" пустять певну кількість уболівальників.