RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

"Реал" переміг "Барселону" у скандальному матчі: відеоогляд

У матчі 7-го туру чемпіонату Іспанії "Реал" переміг "Барселону" з рахунком 3:1.

"Реал" відкрив рахунок на п'ятій хвилині. Федеріко Вальверде отримав пас від Каріма Бензема, вийшов сам на сам і впевнено переграв Нето. "Барселона" відразу ж забила гол у відповідь. Ліонель Мессі виконав закид на фланг на Жорді Альбу, який прострілив уздовж воріт і Ансу Фаті переправив м'яч у ворота. В середині тайму команди обмінялися небезпечними моментами. Спочатку Рамос головою пробив у руки Нето. Через кілька секунд Мессі в штрафному обіграв Рамоса і бив з кількох метрів, але Куртуа в кидку витягнув м'яч з нижнього кута. Після цього Бензема з передачі Вальверде бив з 14 метов, але "Барселону" виручив Нето.

На початку другого тайму "Барселона" притиснула "Реал" до воріт. Фаті зовсім трохи не влучив у ворота після удару з гострого кута. Потім Коутиньо замикав навіс Фаті, але не влучив у порожній кут. Вирішальний епізод стався в середині другого тайму. Рамос впав у штрафному "Барселони" після єдиноборства з Клеманом Лангле і арбітр призначив суперечливий пенальті. Сам потерпілий і реалізував 11-метровий. Після цього "Барселона" розвалилася, а "Реал" в кінцівці забив ще один гол, відзначився Лука Модріч.

"Реал" завдяки перемозі вийшов на перше місце в турнірній таблиці чемпіонату Іспанії, а "Барселона" опустилася на 10-у позицію.

"Барселона" - "Реал" Мадрид - 1:3 (1:1)

Голи: Фаті (8) - Вальверде (5), Рамос (63, з пенальті), Модріч (90)

"Барселона": Нето, Піке, Лангле, десть, Альба, Бускетс, де Йонг, Фаті, Коутіньйо, Педрі, Мессі.

"Реал": Куртуа, Рамос, Менді, Варан, Начо (Васкес, 43), Вальверде (Модріч, 69), Каземіро, Вінісіус Жуніор, Кроос, Асенсио, Бензема.

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

Раніше повідомлялося, що гравці "Барселони" посварилися з керівництвом перед матчем з "Реалом".