RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Спорт

Новини

28 вересня

Всі новини

Ференцварош - Динамо: Відеоогляд

У матчі 2-го туру групового турніру Ліги Європи "Динамо" зіграло внічию з "Ференцварошем". Зустріч відбулася в Будапешті на стадіоні "Гроупама Арена".

Кияни вдало провели перший тайм і повели з різницею в два м'ячі. На 28-й хвилині рахунок відкрив Віктор Циганков, який реалізував пенальті. На 41-й хвилині перевагу киян збільшив Карлос де Пена, який замкнув простріл у виконанні Віталія Буяльського.

Втім, друга половина зустрічі залишилася за господарями. На 58-й хвилині Токмак Нгуен точно пробив з гострого кута, а в кінцівці зустрічі угорців від поразки врятував Франк Болі після прострілу Есси Лайдуні.

ФЕРЕНЦВАРОШ - ДИНАМО: ВІДЕО ГОЛІВ

ЛІГА ЧЕМПІОНІВ

Група G, 2-й тур

Ференцварош Угорщина - ДИНАМО Україна - 2:2 (0:2)

Голи: Нгуен (58), Болі (90) - Циганков (28, з пенальті), де Пена (41)

"Ференцварош": Дібуш, Хайстер, Блажіч, Ковачевич, Ловренчіч, Зубков, Сомаліу, Нгуен, Харатін (Лайдуні, 65), Ісаел да Сілва Барбоса (Болі, 73), Шигера (Мак, 73).

"Динамо": Бойко, Караваєв, Забарний, Попов, Кендзьора, Сидорчук, Буяльський (Гармаш, 82), Циганков, Шапаренко, де Пена, Супряга.

Попередження: Сомаліу (12), Хайстер (21), Харатін (26), Сидорчук (52), Лаідуні (71), Нгуен (72), Буяльський (76).

Вилучення: Сидорчук (86)

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

Раніше повідомлялося, що в 1-му турі Ліги чемпіонів "Динамо" програло "Ювентусу", а "Ференцварош" був розгромлений "Барселоною".