RU  UA  EN

Неділя, 2 червня
  • НБУ:USD 40.50
  • НБУ:EUR 43.75
НБУ:USD  40.50
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 червня

Всі новини

"Динамо" в божевільному матчі втратило перемогу над командою Реброва

У матчі 2-го туру групового турніру Ліги чемпіонів "Динамо" втратило перемогу над "Ференцварошем", який очолює українець Сергій Ребров. Зустріч відбулася в Будапешті на стадіоні "Гроупама Арена".

Початок матчу пройшов у рівній боротьбі, але поступово перевага перейшла до "Динамо". На 19-й хвилині міг забити В'ячеслав Караваєв, але українець з близької відстані пробив у воротаря угорського клубу. В середині тайму український півзахисник "Ференцвароша" Ігор Харатін зіграв рукою в своєму штрафному і арбітр призначив 11-метровий. Віктор Циганков впевнено реалізував пенальті. На 41-й хвилині Віталій Буяльський пройшов по флангу і прострілив на Карлоса де Пену, який переправив м'яч у порожні ворота.

На 58-й хвилині господарі зуміли скоротити розрив у рахунку. Українець Олександр Зубков знайшов у штрафному Токмака Нгуена, який ударом з гострого кута вразив ворота киян. Після цього гравці "Ференцвароша" різко накрутили темп і динамівці перестали встигати за опонентами, що призвело до видалення Сергія Сидорчука. На 86-й хвилині Есса Лайдуні отримав пас в штрафному, прострілив уздовж воріт і Франк Болі відправив м'яч у сітку. Більш того, динамівці могли і програти, але на останній хвилині Денис Бойко витягнув з-під поперечини удар Зубкова.

ФЕРЕНЦВАРОШ - ДИНАМО: ВІДЕО ГОЛІВ

"Динамо" залишилося на третьому місці в турнірній таблиці групи G, "Ференцварош" займає четверту позицію.

У 3-му турі "Динамо" на виїзді зіграє з "Барселоною", а "Ференцварош" вдома зустрінеться з "Ювентусом". Матчі відбудуться 4 листопада.

"Ференцварош" Угорщина - "Динамо" Київ Україна - 2:2 (0:2)

Голи: Нгуен (58), Болі (90) - Циганков (28, з пенальті), де Пена (41)

"Ференцварош": Дібуш, Хайстер, Блажіч, Ковачевич, Ловренчіч, Зубков, Сомаліу, Нген, Харатін (Лаідуні, 65), Ізаел (Болі, 73), Шигера (Мак, 73).

"Динамо": Бойко, Караваєв, Забарний, Попов, Кендзьора, Сидорчук, Буяльський (Гармаш, 82), Циганков, Шапаренко, де Пена, Супряга.

Попередження: Сомаліу (12), Хайстер (21), Харатін (26), Сидорчук (52), Лаідуні (71), Нген (72), Буяльський (76).

Вилучення: Сидорчук (86)

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

1-й тайм

2-й тайм