RU  UA  EN

Субота, 15 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 червня

Всі новини

У гравців "Шахтаря" виникли ускладнення після коронавірусу

Головний тренер донецького "Шахтаря" Луїш Каштру на прес-конференції перед матчем 3-го туру групового етапу Ліги чемпіонів з менхенгладбахською "Боруссією" повідомив, що у кількох гравців команди виникли ускладнення зі здоров'ям через перенесений коронавирус. Онлайн-трансляція матчу Шахтар - Боруссія доступна на "Апострофі".

Слова португальського фахівця наводить офіційний сайт українського клубу.

"Можливо, на жаль, люди ще не до кінця почали поважати цей вірус, пандемію, яка відбувається. Коли дивишся на 10 гравців, які у нас були інфіковані, і у трьох з них мали місце ускладнення з легкими, у ще одного - проблеми з серцем... Потрібно розуміти, що вірус поруч, і він може наздогнати кожного. Ніхто не знає, якими можуть бути наслідки у кожного з нас. Хлопцям 20 або 20 з гаком років - ніхто ніколи не думав, що таке може статися. Незважаючи на все, що сталося в світі до сьогодні, люди, на жаль, до сих пір не зрозуміли, наскільки це може бути страшно. Дивно, що я бачу повні автобуси в місті. Дивно, що я бачу людей, які не носять масок. Дивно, що я бачу людей, які відвідують публічні місця, які просто забиті. Все це - дуже дивно", - сказав Каштру.

Матч "Шахтар" - "Боруссія" відбудеться сьогодні, 3 листопада. Зустріч пройде в Києві на стадіоні НСК "Олімпійський". Початок зустрічі о 19:55.

Обслужить матч нідерландська бригада арбітрів під керівництвом Сердара Гезюбююка. Асистувати будуть судді на лініях Йост ван Зейлен і Йохан Балдер. Резервний суддя - Аллард Ліндхут.

Раніше повідомлялося, що прес-служба менхенгладбахської "Боруссії" зробила дику помилку, повідомляючи про відліт команди в Україну на матч з "Шахтарем".