RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

24 червня

Всі новини

Неймовірний шанс для молодих: експерти висловилися про матч "Динамо" з "Барселоною"

Відомі футбольні експерти поділилися очікуваннями від матчу 3-го туру групового турніру Ліги чемпіонів між "Барселоною" і київським "Динамо". Зустріч відбудеться сьогодні, 4 листопада, в Барселоні на стадіоні "Камп Ноу".

БАРСЕЛОНА - ДИНАМО: ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЮ МАТЧУ

Колишній півзахисник збірної України Максим Калиниченко висловив думку, що "Динамо" зазнає поразки.

"Не скажу, що "Барселона" в цій грі постає перед нами якимось суперклубом, який зобов'язаний вигравати в цьому матчі. Поки каталонці не можуть похвалитися стабільними результатами. Але, звичайно, з огляду на проблеми зі складом у "Динамо", навіть така непевна "Барселона" є очевидним фаворитом. Я в її перемозі особливо не сумніваюся", - наводить слова Калиниченко "Все про спорт".

Колишній нападаючий збірної України Іван Гецко вважає, що кияни гратимуть на перемогу, незважаючи на проблеми зі складом через коронавирус.

"Як казав колись Михайло Фоменко: "Шанси є навіть тоді, коли їх немає". Я думаю, що не дивлячись на всю складність кадрової ситуації, яка виникла у "Динамо" через коронавирус і з огляду на статус суперника і виїзний матч, Мірча Луческу все одно буде налаштовувати киян на перемогу в Барселоні. Він не той тренер, який буде розраховувати тільки на те, щоб "відскочити" на "Камп Ноу", - сказав Гецко в інтерв'ю "Команді №1".

Колишній гравець "Динамо" і збірної України Олександр Призетко не вірить в успішний результат для киян.

"Динамо" зіткнулося з великими проблемами, тому у них проти "Барселони" одна задача - зіграти гідно. А це значить - закінчити гру з прийнятним рахунком. Всі розуміють, і можна говорити скільки завгодно, мовляв, у киян є невеликі шанси, але... так склалася ситуація. Команда їде грати, маючи в запасі дублерів. Потрібно показати гідний футбол, нав'язати якусь боротьбу. Ми бачимо, що і у "Барселони" в чемпіонаті спостерігається невелика криза, команда набрала в шести матчах вісім очок. Тому і у них є проблеми. Так, чудеса бувають, але тільки не в цьому випадку", - цитує Призетко "UA-Футбол".

Футбольний менеджер та агент В'ячеслав Заховайло назвав майбутній матч неймовірним шансів для молодих гравців "Динамо".

"Молоді гравці "Динамо" мають просто неймовірний шанс. Хто міг подумати, що третій воротар Нещерет гратиме проти "Барселони". З одного боку це добре, з іншого – важко передбачити наслідки. За логікою, "Динамо" має поступитися "Барселоні". Дуже хочу, щоб мій прогноз не справдився. Втім, логіки в позитивному результаті українців я не бачу", - сказав Заховайло в інтерв'ю "Рейтингу букмекерів".

Раніше стала відома заявка "Барселони" на матч з "Динамо".