RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Сидора на лавку, а найкраще - на передову: фанати яскраво відреагували на провал "Динамо" в матчі з "Шахтарем"

Вболівальники поділилися емоціями від поразки "Динамо" в матчі з "Шахтарем" з рахунком 0:3 в рамках 9-го туру чемпіонату України. В основному від фанатів дісталося півзахиснику динамівців Сергію Сидорчуку, який отримав червону картку в кінцівці першого тайму.

"Дякую Сидорчуку за "чудову" гру ! Включив режим Гармаша? Може пора до Туреччини на профілактику?"

"Руїнами "Динамо" задоволений!"

"Заслужена перемога "Шахтаря" над "Динамо". Як-то кажуть - поранений звір в два рази небезпечніше. Вся боротьба в чемпіонаті ще попереду, тим цікавіше цей чемпіонат стає".

"Шахтар" зіграв не найкращим чином, але "Динамо" було ще гірше. Не чекав побачити такої беззубий футбол від киян, команда провалила гру".

"Позорище. Сидора на лавку, а ще найкраще - на передову, хоча б на тиждень. Просто дятел".

"У будь-якій нормальній команді цього тупоголового гравця наступні півроку, крім дубля, ніде б не побачили. І тільки в "Динамо" цей дурний відразу після дискваліфікації в гарному настрої повернеться на поле. Браво, капітан, ти вже не в перший раз проявляєш свої лідерські якості".

"Скільки можна терпіти витівки цього Сидорчука? Його давно пора покарати так, щоб мало не здалося".

"Катали і ті, і інші на нуль. Я вперше бачив "Шахту" таку обережну з "Динамо". Потім пощастило з помилкою воротаря, взагалі виходити не треба було і він ловив цей удар головою. Ну а потім Монзуль з помічником на VAR зробили гру, після чого у ДК опустилися ноги, знаючи ситуацію з ковідом в команді, і "Шахті" ще 3 рази пощастило з ударами із зони Сидорчука".

"Чому "Динамо" не заявить відведення Монзуль? Невже не можна обґрунтувати за відсуджені нею матчі, однобокість в сторону "Шахти" і упередженість до гравців "Динамо"? Або підгодований Павелко і рудими наперсточниками футбольний суддя ще більш "священна корова", ніж покидьки з КСУ? Задолбала вже ця толерастія, потурання і угодовство Суркіса".

"Буяльський, два моменти запоганіл як завжди, ти ще посміхаєшся, тобі весело? Може все-таки в жіночу лігу, з такою силою удару?" - пишуть користувачі.

Раніше повідомлялося, що воротар "Динамо" потрапив у символічну збірну Ліги чемпіонів.