RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

"Барселона" принизила "Динамо" в Києві

У матчі 4-го туру групового турніру Ліги чемпіонів київське "Динамо" програло "Барселоні" з рахунком 0:4. Зустріч відбулася в Києві на стадіоні "Олімпійський".

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Динамо" - "Барселона".

"Барселона" з перших хвилин захопила перевагу, але динамівці грамотно оборонялися і моментів біля воріт киян практично не виникало. Більш того, "Динамо" вдавалися досить гострі контратаки. Втім, у другому таймі все змінилося. На 52-й хвилині Дест отримав пас від Брайтвайта і точно пробив з гострого кута. Через кілька хвилин перевагу гостей збільшив Брайтвайт, який замкнув скидку Мінгеси. На 70-й хвилині Брайтвайт заробив пенальті і сам його реалізував. У компенсований час остаточний рахунок встановив Грізманн після прострілу Альби.

"Барселона" гарантувала собі вихід в плей-офф Ліги чемпіонів, набравши 12 очок. "Динамо" з одним очком залишилося на третьому місці і побореться за вихід в Лігу Європи.

ДИНАМО Україна - БАРСЕЛОНА Іспанія - 0:4 (0:0)

Голи: Дест (52), Брайтвайт (57, 70 з пенальті), Грізманн (90+2)

"Динамо": Бущан, Кендзьора, Караваєв (Попов, 60), Забарний, Миколенко, Вербич, Шепелев, де Пена (Супряга, 71), Гармаш (Андрієвський, 59), Шапаренко (Ледньов, 71), Буяльський.

"Барселона": тер Штеген, Фірпо, Дест, Лангле (Альба, 66), Мінгеса, Аленья, Коутіньо (Грізманн, 66), Педрі (Фернандес, 73), Пьянич (Пуч, 65), Трінкау, Брайтвайт.

Попередження: Пьянич (15), Попов (69).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

1-й тайм

2-й тайм