RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Український футболіст може бути визнаний найкращим в 21-м столітті: повний список претендентів

Організатори премії Globe Soccer Awards запустили голосування з метою визначити найкращого футболіста в світі в XXI столітті.

Проголосувати можна на сайті Globe Soccer Awards.

Одним з претендентів на нагороду є колишній нападник київського "Динамо", "Мілана" і "Челсі" Андрій Шевченко, який в даний час тренує збірну України. На даний момент за українця проголосували 2 відсотки фанатів.

Також на нагороду номіновані: Андреа Пірло (екс-"Мілан" і "Ювентус"), Андрес Іньєста (екс-"Барселона"), Арьєн Роббен (екс-"Челсі", "Реал" і "Баварія"), Кріштіану Роналду ("Ювентус", екс-"Манчестер Юнайтед" і "Реал"), Девід Бекхем (екс-"Манчестер Юнайтед", "Реал", "Мілан" і ПСЖ), Фабіо Каннаваро (екс- "Інтер", "Ювентус", "Реал"), Франческо Тотті (екс- "Рома"), Френк Лемпард (екс-"Челсі" і "Манчестер Сіті"), Джанлуїджі Буффон ("Ювентус", екс-ПСЖ), Ікер Касільяс (екс- "Реал" і "Порту"), Кака (екс- "Мілан" і "Реал"), Кіліан Мбаппе (ПСЖ), Ліонель Мессі ("Барселона"), Луїш Фігу (екс-"Барселона", "Реал" і "Інтер"), Лука Модріч ("Реал"), Мохамед Салах ("Ліверпуль"), Неймар (ПСЖ і екс- "Барселона"), Філіп Лам (екс- "Баварія"), Роберт Левандовскі ("Баварія"), Роналдіньо (екс-"Барселона" і "Мілан"), Роналдо (екс-"Барселона", "Інтер", "Реал" і "Мілан"), Серхіо Рамос ("Реал"), Стівен Джеррард (екс-"Ліверпуль"), Хаві (екс-"Барселона"), Зінедін Зідан (екс-"Ювентус" і "Реал") і Златан Ібрагімович ("Мілан" , екс-"Ювентус", "Інтер", "Барселона" і ПСЖ).

В даний момент лідирує Роналду, за якого проголосували 32 відсотки фанатів. До першої трійки також входять Салах (25%) і Мессі (20%).

Раніше повідомлялося, що українські спортсмени завоювали золоті медалі в різних змаганнях.