RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

"Динамо" з розгромним рахунком програло "Ювентусу" в Лізі чемпіонів

У матчі 5-го туру групового турніру Ліги чемпіонів київське "Динамо" програло туринському "Ювентусу" з рахунком 0:3. Зустріч відбулася в Турині на стадіоні "Альянц".

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Ювентус" - "Динамо".

Італійський клуб захопив перевагу з перших хвилин і відразу став створювати моменти біля воріт киян. Непогані можливості упустили Маккені, Мората і Роналду. На 21-й хвилині рахунок відкрив К'єза, точно пробивши головою після навісу Сандро. Незабаром забити міг Роналду, але м'яч після його удару з близької відстані влучив у поперечину. У кінцівці тайму чудовий шанс забити мав Циганков, але динамівець з восьми метрів не зміг переграти Щесни.

На 55-й хвилині перевагу "Ювентуса" збільшив Роналду, замкнувши простріл у виконанні К'єзи. У цьому епізоді, можливо, був офсайд, але арбітри гол зарахували. Незабаром рахунок довів до великого Мората, який спокійно прийняв м'яч в штрафному і переграв Бущана. У час, що залишився, небезпечних моментів практично не виникало.

ЮВЕНТУС - ДИНАМО: ВІДЕО ГОЛІВ

"Ювентус" з 12 очками займає друге місце в турнірній таблиці групи G. Італійський клуб гарантував собі вихід в плей-офф Ліги чемпіонів, але продовжує боротьбу за перше місце. "Динамо" з трьома очками займає третю позицію. Кияни зберігають шанси на вихід в плей-офф Ліги Європи.

У заключному турі "Динамо" вдома зіграє з "Ференцварошем", а "Ювентус" в гостях зустрінеться з "Барселоною". Матчі відбудуться 8 грудня.

"Ювентус" Італія - "Динамо" Україна - 3:0 (1:0)

Голи: К'єза (21), Роналду (57), Мората (66)

"Ювентус": Щесни, де Лігт, Демірал (Дрегушін, 69), Бонуччі (Данило, 62), Алекс Сандро, Бентанкур (Артур, 76), Маккенна, Ремзі (Бернардескі, 62), К'єза (Кулусевскі, 76), Роналду, Мората.

"Динамо": Бущан, Забарний, Кендзьора, Миколенко (Караваєв, 84), Попов, Вербич (Супряга, 72), Шапаренко, Циганков, Шепелев (Гармаш, 72), Родрігеш (де Пена, 72), Сидорчук.

Попередження: Бентанкур (10), Забарний (27), Шапаренко (81).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

1-й тайм

2-й тайм