RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

18 травня

17 травня

16 травня

Всі новини

Пан або пропав: всі варіанти "Шахтаря" перед останнім туром в Лізі чемпіонів

У матчі 6-го туру групового турніру Ліги чемпіонів донецький "Шахтар" зустрінеться з італійським "Інтером". Зустріч пройде сьогодні, 9 грудня, в Італії. У разі перемоги український клуб гарантує собі вихід до плей-офф Ліги чемпіонів.

"Апостроф" розглядає всі варіанти розвитку подій перед останнім туром у групі В. Український клуб может зайняти будь-яке місце в групі, з 1-го по 4-е.

У заключному турі "Шахтар" на виїзді зіграє з "Інтером", а менхенгладбаська "Боруссія" в гостях зустрінеться з "Реалом". Матчі відбудуться 9 грудня.

1. Якщо "Шахтар" обіграє "Інтер", то українці гарантовано вийдуть в плей-офф. Підсумкове місце "гірників" в групі буде залежати від результату матчу "Реал" - "Боруссія". Якщо переможе "Боруссія", то німецький клуб випередить "Шахтар" на одне очко і команди займуть перше та друге місця відповідно. У разі нічиєї в матчі між іспанцями і німцями, "Шахтар" займе перше місце, випередивши "Боруссію" на одне очко. Якщо переможе "Реал", то в плей-офф Ліги чемпіонів вийдуть "Шахтар" і королівський клуб. При цьому "Шахтар" опиниться вище в таблиці за результатами особистих зустрічей (3:2 і 2:0).

2. Якщо "Шахтар" і "Інтер" зіграють внічию, то доля українського клубу буде повністю залежати від результату матчу "Реал" - "Боруссія". Якщо переможе "Реал", то в плей-офф Ліги чемпіонів вийдуть іспанці і "Боруссія", а "Шахтар" відправиться в Лігу Європи. "Реал" буде першим за кількістю очок, а "Боруссія" випередить "Шахтар" за результатами особистих зустрічей (6:0 і 4:0). Нічия між "Реалом" і "Боруссією" виведе в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів "Боруссію" і "Шахтар" з першого і другого місця відповідно. Теж саме відбудеться і в разі перемоги "Боруссії".

3. У разі поразки "Шахтар" точно не вийде в плей-офф Ліги чемпіонів, так як його обійде "Інтер". В даному випадку "гірники" зможуть вийти в плей-офф Ліги Європи лише в разі поразки "Реала" від "Боруссії".

Турнірна таблиця групи В після п'яти турів.

Раніше повідомлялося, що в мережі з'явилася ефектна фотожаба, присвячена перемозі "Шахтаря" над "Реалом".