RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Динамо - Ференцварош - 1:0 Хроніка матчу, відео голу

У матчі 6-го туру групового турніру Ліги чемпіонів київське "Динамо" обіграло угорський "Ференцварош" з рахунком 1:0. Зустріч відбулася в Києві на стадіоні НСК "Олімпійський".

ЛІГА ЧЕМПІОНІВ

Група G, 6-й тур

ДИНАМО Україна - Ференцварош Угорщина - 1:0 (0:0)

Гол: Попов (60)

"Динамо": Бущан, Миколенко, Попов, Забарний, Кендзьора, Циганков, Шапаренко, де Пена (Супряга, 70), Сидорчук, Вербич, Гармаш (Шепелєв, 70).

"Ференцварош": Дібус, Двалі, Блажіч, Ловренчіч, Хайстер, Зубков, Харатін (Ізаел, 74), Нгуен, Лаідуні, Узуні (Батурина, 73), Сомаліа.

Попередження: де Пена (27), Гармаш (37), Лаідуні (45), Харатін (47), Блажіч (59).

ДИНАМО - ФЕРЕНЦВАРОШ: ПРОГНОЗ БУКМЕКЕРІВ

"Я не граю проти Луческу. Я поважаю цього тренера, він дуже багато чого досяг. Я бачу, як він працює в "Динамо". Думаю, що все відзначають його роботу. Я бачу, як змінилася ця команда. Але я не граю проти Луческу і Луческу не грає проти мене. Зустрічаються 2 історичні команди, буде дуже цікава гра", - сказав головний тренер "Динамо" Сергій Ребров.

"Буде важка гра, тому що і на нас, і на "Ференцварош" буде тиснути результат. Ціна помилки дуже велика. Через це може бути якась скутість у діях. Буде дуже важко", - заявив капітан "Динамо" Сергій Сидорчук.

Відеоогляд матчу "Ференцварош" - "Динамо" у 2-му турі Ліги чемпіонів.

У першому колі "Динамо" і "Ференцварош" зіграли внічию в Угорщині з рахунком 2:2.

"Динамо" і "Ференцварош" після п'яти турів мають в активі по одному набраному очку. Клуби посперечаються за третє місце, яке дає путівку в плей-офф Ліги Європи. Український клуб влаштує нічия, але не більше, ніж з рахунком 2:2. Угорцям потрібна перемога або нічия 3:3, 4:4 і т.д.

Команди зустрінуться в третій раз в історії. "Динамо" здобуло одну перемогу при одній нічиїй. Різниця м'ячів 5-2 на користь киян.