RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Ефект Роналду: "Ювентус" розгромив "Барселону" в Лізі чемпіонів

У матчі 6-го туру групового турніру Ліги чемпіонів "Барселона" програла "Ювентусу" з рахунком 0:3.

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Барселона" - "Ювентус".

"Ювентус" захопив ініціативу з перших хвилин і незабаром Роналду заробив пенальті, який сам же реалізував. Через кілька хвилин італійці збільшили розрив у рахунку. Куадрадо з флангу навісив у штрафний і Маккенні з близької відстані переправив м'яч у ворота. Після цього перевага перейшла до "Барселони". Особливо активним був Мессі, але кілька його небезпечних ударів відбив Буффон.

На початку другого тайму Лангле в своєму штрафному зіграв рукою, арбітр призначив пенальті, і Роналду з "точки" знову був точний. Після цього забити міг Грізманн, але його удар прийшовся в поперечину. "Ювентус" міг довести рахунок до непристойного, але гол Бонуччі був скасований через офсайд.

Завдяки перемозі "Ювентус" зайняв перше місце в турнірній таблиці групи G, випередивши "Барселону" за особистими зустрічами. Каталонський клуб фінішував на другій позиції.

"Барселона" Іспанія - "Ювентус" Італія - 0:3 (0:2)

Голи: Роналду (13, 52, обидва з пенальті), Маккенні (20)

"Барселона": тер Штеген, Дест, Альба (Фірпо, 55), Араухо (Мінгеса, 82), Лангле (Умтіті, 55), де Йонг, Пьянич, Трінкау (Брайвайт, 46), Педрі (Пуч, 66), Грізманн , Мессі.

"Ювентус": Буффон, де Лігт, Данило, Бонуччі, Алекс Сандро, Маккенні, Куадрадо, Артур (Бентанкур, 71), Ремзі (Рабьо, 71), Мората, Роналду.

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

1-й тайм

2-й тайм