RU  UA  EN

Субота, 21 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Спорт

Новини

20 вересня

19 вересня

Всі новини

В "Шахтарі" голосно висловилися про вирішальний матч Ліги чемпіонів

Головний тренер "Шахтаря" Луїш Каштру і футболісти донецького клубу поділилися очікуваннями від матчу 6-го туру групового турніру Ліги чемпіонів з міланським "Інтером".

Слова представників українського клубу наводить сайт телеканалів "Футбол 1/2/3".

Каштру висловив надію, що "Шахтар" доб'ється успіху і зможе вийти до плей-офф Ліги чемпіонів.

"Це гра, в якій ми хочемо домогтися успіху. Іншої такої можливості більше не буде. Це можливість для "Інтера" і для "Шахтаря". Одна з команд буде дуже щасливою в кінці. Щиро сподіваємося, що це будемо ми", - сказав Каштру.

Голкіпер "Шахтаря" Анатолій Трубін заявив, що завданням клубу є перемога над "Інтером".

"Я спокійний і впевнений, тому що вірю в кожного з нас і вірю в свої сили. Тому я не бачу приводу для нервів. "Шахтар" завжди ставить завдання виходити далі, в 1/8 Ліги чемпіонів. Я вважаю, що у нас є всі шанси і всі передумови, щоб продовжити свої виступи в Лізі чемпіонів. Не думаю, що хтось із футболістів, тренерського штабу або персоналу буде задоволений, якщо ми пройдемо в Лігу Європи. Всі налаштовані тільки на прохід до 1/8-ю Ліги чемпіонів", - заявив Трубін.

Півзахисник донецького клубу Тарас Степаненко вірить, що команда може добитися позитивного результату.

"Ясна річ, що ми прораховуємо різні варіанти. Буде важко стежити за подіями паралельного матчу, тому що ти весь в грі. Нам потрібно відштовхуватися від своїх завдань і добувати потрібний результат. Все в наших руках", - сказав Степаненко.

Матч "Інтер" - "Шахтар" відбудеться сьогодні, 9 грудня, і розпочнеться о 22:00.

Після п'яти турів "Шахтар" посідає друге місце в турнірній таблиці групи В, набравши 7 очок. "Інтер" з 5 очками перебуває на останньому, 4-м місці.

Раніше повідомлялася історія протистояння між "Інтером" і "Шахтарем".