RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

18 травня

Всі новини

Мессі врятував "Барселону" від ганьби в чемпіонаті Іспанії: відеоогляд

У матчі 13-го туру чемпіонату Іспанії "Барселона" з великими труднощами обіграла "Леванте" з рахунком 1:0. Зустріч відбулася в Барселоні на стадіоні "Камп Ноу".

На початку зустрічі рахунок міг відкрити Де Фрутос, але його удар з близької відстані відбив тер Штеген. Після цього перевага перейшла до "Барселони" і відмінні моменти упустили Брайтвайт, Лангле і Грізманн. У другому таймі "Барселона" продовжувала атакувати, але небезпечні моменти виникали рідко. Вирішальний епізод стався на 76-й хвилині. Гравці "Леванте" втратили м'яч на своїй половині поля, де Йонг відпасував на Мессі, який увійшов в штрафний і точно пробив з дальній кут. Побоюючись втратити перемогу "Барселона" закінчувала матч в п'ять захисників і зуміла не пропустити.

"Барселона", набравши в 11 матчах 17 очок, займає лише восьме місце в турнірній таблиці Ла Ліги. "Леванте" з 11 очками перебуває в зоні вильоту на 18-му місці.

"Барселона" - "Леванте" - 1:0 (0:0)

Гол: Мессі (76)

"Барселона": тер Штеген, Араухо, Лангле, Дест, Альба, Коутіньо (Трінкау, 70), де Йонг, Бускетс (Педрі, 58), Брайтвайт, Грізманн (Умтіті, 89), Мессі.

"Леванте": Фернандес, Клерк, Постіго, Коке (Мірамон, 68), Везу, Мальса, Мелером (Леон, 82), Вукчевич (Радоя, 68), Де Фрутос (Сон, 82), Рохер Марті (Моралес, 68) , Дані Гомес.

Попередження: Вукчевич (42), де Йонг (49), Брейтуейт (87).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

Раніше повідомлялося, що "Барселона" крупно програла "Ювентусу".