RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

"Ліверпуль" здобув фантастичну перемогу в матчі лідерів чемпіонату Англії: відеоогляд

У матчі 13-го туру чемпіонату Англії "Ліверпуль" на своєму полі обіграв "Тоттенгем" з рахунком 2:1. Зустріч відбулася в Ліверпулі на стадіоні "Енфілд".

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Ліверпуль" - "Тоттенгем".

"Ліверпуль" з перших хвилин захопив ініціативу і почав створювати небезпечні моменти. Хороші моменти мали Фірміно і Салах, але гостей виручив Льоріс. Втім, в середині першого тайму голкіпер "Тоттенгема" нічого не зміг вдіяти, коли м'яч після удару Салаха зачепив захисника і влетів в дальній кут. Після голу "Ліверпуль" продовжував атакувати, але гості несподівано відігралися. В одній з рідкісних контратак Сон Хин Мін втік сам на сам і переграв Аліссона.

Другий тайм почався з атак гостей, хороші моменти упустили Бергвейн і Кейн. На 63-й хвилині Бергвейн вийшов сам на сам, але з близької відстані пробив у штангу. Після цього перевагу знову перейшло до "Ліверпуля". Прекрасний шанс забити мав Мане, але сенегалець з гострого кута пробив у поперечину. Але все-таки "Ліверпулю" вдалося вирвати перемогу. На 90-й хвилині Фірміно точно пробив головою після подачі з кутового.

Завдяки перемозі "Ліверпуль" вийшов на перше місце в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги, набравши 28 очок. "Тоттенгем" з 25 очками опустився на другу позицію.

"Ліверпуль" - "Тоттенгем" - 2:1 (1:1)

Голи: Салах (26), Фірміно (90) - Сон Хин Мін (33)

"Ліверпуль": Аліссон, Робертсон, Александер-Арнолд, Вільямс, Фабіньо, Вейналдум, Джонс, Салах, Гендерсон, Мане, Фірміно.

"Тоттенгем": Льоріс, Ор'є, Девіс, Алдервейрелд, Дайєр, Ло Чельсо (Лукас Моура, 58), Сіссоко, Бергвейн (Регілон, 76), Хейб'єрг, Сон Хин Мін (Аллі, 87), Кейн.

Попередження: Ло Чельсо (48), Хейб'єрг (54).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ